Hádanka od Rusalky ze Skřipáku

13. 3. 2012 Autor Ivana Tošovská Kategories Hádanky

Rusalka ze Skřipáku nefotí jen řeku a splav, což dokazují fotky. Poznáte, kde je v Brně pořídila?

Názory k článku

Rusalko, Jirka Ponížil i já víme, ostatně u nás by to byla ostuda, kdybychom nevěděli. Poctivě přiznávám, že já se musela zamyslet, zatímco Jirka věděl hned. Díky moc za super zajímavou hádanku a nádherné a zajímavé fotky. Hezký den všem

Ivana Tošovská
Ivana Tošovská

Jsem ráda,že vás fotografie zaujaly,žiju na ostrově a tak jsem zvyklá fotit spíše zrcadlení řeky než domů,ale tento odraz mě zaujal natolik,že mě dokonce donutil vystoupit z tramvaje a udělat pár snímků.Myslím si ,že zajímavé záběry jsou na každém kroku nejenom v přírodě,ale i v Brně,chce to jen umět se dívat kolem sebe.

Petra Badinová-Rusalka ze Skřipáku.

Rusalko, máte pravdu. Jen se dívat Našima očima :)Sama jste napověděla, že troleje, viděné na poslední fotografii naprosto zřetelně, nejsou, jak se v Brně říká, pro šmirgl, ale pro šalinu. Chci jen připomenout brněnskou hantýrku, na kterou byla svého času pyšná moje generace. Teď už je hádanka hodně lehká, že hádači? Budu ráda, když se s námi rozdělíte o další "Vaše oči". Hezký den všem.

Ivana Tošovská
Ivana Tošovská

Já na to šel od lesa, z části nápisu jsem si odvodil, že v budově se nachází "Férové studio". Ale ač jsem hledal dlouho, hledal jsem ho marně. Takový v Brně prostě není :-(.

Martin

Sice si Martine (za komentář k následujícímu příspěvku) nezasloužíš nápovědu, přesto budu velkorysá a pomohu. Interiérové studio. Hezký večer všem. PS: V kanceláři už uhádla Renča Možná opět okamžitě a Jarka Pitlová vzápětí.

Ivana Tošovská
Ivana Tošovská

Jasně, to bude ono! Už jsem se lekl, že si otevřeli v Brně bezbariérové studio Rudí Kmérové. Ufff

Roh ulice Křenová - Masná

Věra T.

Věra T. adresu uvedla správně, gratuluji. Dobře hádal i Ing. Krejčí ze společnosti Komfort. Bodejť, jejich firma zde sídlí. Hezký večer všem.

Ivana Tošovská
Ivana Tošovská

Napište svůj názor

(nebude zveřejněný)

 

Zpět na přehled článků