Hádanka

2. 12. 2008 Autor Ivana Tošovská Kategories Hádanky

Tentokrát kousek od Brna

Tentokrát jsem pro vás připravila malou a velice snadnou soutěž. Míním ji pojmout jako gentlemanskou dohodu mezi vámi a mnou.
Na obrázku je až příliš dobře zřetelný historický objekt. Říkala jsem, je to snadné.
Nabízím vám dohodu. Kdo první správně uhodne město, ve kterém se objekt nachází, napíše mi jeho jméno na moji elektronickou adresu, jinam ne, obdrží ode mě pět set řádně a mnohokrát zdaněných korun, tedy určitě výhru nezahrnujte do daní. Náš stát to přežije, výpadek nahradí dalšími daněmi.
Pokud však na moji elektronickou adresu přijde špatná odpověď, moje oznámení vám, že město nebylo určeno správně, bude znamenat, že vlastnoručně vložíte na náměstí Svobody do kasičky bankovku svou, a to nejméně v hodnotě jedno sto korun českých.
Šla jsem Vám příkladem, alespoň doufám, dokumentaci přikládám.
Své makléře ze soutěže předem vylučuji, i když se na jejich typy těším. A na Ty vaše též, ať dobré, či špatné.
 

Názory k článku

Mé znalosti na hádanku nestačí, moje kapsa na kasičku ano.

Zuzana Malíková

Rozhodli jsme se zúčastnit vyhlášené hádankové soutěže a po dlouhém rozmýšlení, váhání a dohadování tipujeme, že by to mohl být Státní zámek Náměšť nad Oslavou.

MM

Drahá přítelkyně, asi přestanu trajdat po světě a začnu se toulat po vlastech českých páááč jsem to neuhádla (na první kouk jsem si myslela, že jsem v Náměšti nad Oslavou, pak jsem ale zaostřila a zjistila, že jsem úplně někde jinde). Měj se hezky a neboj - zazvonit na zvonek a přispět do kasičky chodíme každý rok. Letos budeme mít o důvod víc (jsem čestný muž a šlechtic a vím, co je to prohra). IŠ

Napište svůj názor

(nebude zveřejněný)

 

Zpět na přehled článků