Novostavba RD s garáží blízko Brna

Prodej Rodinné domy, RD 4+1 Brno - venkov, Rajhrad

Novostavba samostatně stojícího RD 4+kk s garáží blízko Brna.

Máte o nemovitost zájem?

Tisknout / PDF   Číslo zakázky 18753

Novostavba RD 4+kk s garáží a terasou blízko Brna (dokončeno 10/2024) na pozemku cca 590 m2 . Dům je jednopodlažní, samostatně stojící se sedlovou střechou o sklonu 15°, zastavěná plocha domem cca 181 m2.

V domě je zádveří, chodba, obývací pokoj s kuch. koutem, dva pokoje, ložnice, koupelna s WC, vanou a sprchovým koutem, samostatné WC, technická místnost a garáž. Jedno parkovací místo je možné před garáží.

Dům je napojen na elektřinu, vodovodní, kanalizační a plynovodní přípojku. Dešťové vody jsou svedeny do jímky na dešťovou vodu + vsak na vlastním pozemku. V domě je plynový kotel BAXI (v technické místnosti) s rozvody podlahového vytápění, v garáži je umístěna rekuperační jednotka.

Rajhrad se nachází cca 13 km jižně od centra města Brna a 7 km od hranice městské části Brno - Přízřenice.

Občanská vybavenost: Česká pošta - pobočka Rajhrad, mateřská škola, základní škola, Střední zahradnická škola, restaurace (např.: Cafe Benedictine bar, Restaurace U Kašny) TESCO supermarket, Památník písemnictví na Moravě v prostorách benediktinského kláštera v Rajhradě.

Dostupnost IDS: vlak S3 - Brno hl. nádraží, autobus č. 504 - Ústřední hřbitov, autobus č. 505 - Modřice, autobus č. 511 - Modřice.

 

Cena

15 500 000 Kč + provize RK
Druh nemovitosti RD 4+1
Lokalita Brno - venkov, Rajhrad Zobrazit na mapě

Kontaktujte našeho makléře

Jiří Ponížil

Mgr. Jiří Ponížil

ponizil@fiedlerreality.cz

+420 605 275 044

Kontaktní formulář pro zájemce

Mohlo by vás také zaujmout