Paladeo restaurante
5. 10. 2009 • Autor Ivana Tošovská • Kategories Brno a okolí
aneb španělské speciality v Brně
Jsem moc ráda, že jsem mohla stát u samého zrodu nápadu - pronajmout prostory v přízemí druhé etapy EDENu společnosti, za kterou hledejte Lukáše Vodáčka a Jiřího Procha, která v pátek generální zkouškou zahájila provoz první brněnské restaurace zaměřené na španělské kulinářské a vinařské speciality.
Interiér je dle mého názoru velice vydařený. Na první pohled upoutá bar a vitráže, obklady, několik úrovní pro posezení stovky hostů.
Již od soboty je zahájen plný provoz, nezbývá, než se zastavit a posoudit. Hlavním krédem majitelů restaurace je používání tradičních a zásadně čerstvým surovin bez dochucovadel, dodržování osvědčených receptur a vstřícnost k hostům.
Plný provoz byl náročný pro všechny. Zatímco kuchaři si stírali pot, číšníci a servírky již s úsměvem nosili na stoly. Ale zvládli to perfektně všichni.
Dostali jste chuť? Podrobnosti na….. www.paladeo.cz
Názory k článku
Zatím žádné názory.