Paladeo restaurante

5. 10. 2009 Autor Ivana Tošovská Kategories Brno a okolí

aneb španělské speciality v Brně

Jsem moc ráda, že jsem mohla stát u samého zrodu nápadu - pronajmout prostory v přízemí druhé etapy EDENu společnosti, za kterou hledejte Lukáše Vodáčka a Jiřího Procha, která v pátek generální zkouškou zahájila provoz první brněnské restaurace zaměřené na španělské kulinářské a vinařské speciality.

Interiér je dle mého názoru velice vydařený. Na první pohled upoutá bar a vitráže, obklady, několik úrovní pro posezení stovky hostů.

Již od soboty je zahájen plný provoz, nezbývá, než se zastavit a posoudit. Hlavním krédem majitelů restaurace je používání tradičních a zásadně čerstvým surovin bez dochucovadel, dodržování osvědčených receptur a vstřícnost k hostům.

Plný provoz byl náročný pro všechny. Zatímco kuchaři si stírali pot, číšníci a servírky již s úsměvem nosili na stoly. Ale zvládli to perfektně všichni.

Dostali jste chuť? Podrobnosti na….. www.paladeo.cz

Názory k článku

Zatím žádné názory.

Napište svůj názor

(nebude zveřejněný)

 

Zpět na přehled článků